Skip to content

Over Ons

Welkom bij Lux 10

Wij zijn gevestigd aan de Heerlerbaan 58C in Heerlen.

Met een ruime 300m2 aan ruimte, onderverdeeld in verschillende kantoren, praktijkruimtes, magazijn en feestzaal hebben wij dit object de naam Lux 10 gegeven.

Deze naam beschrijft dan ook waar wij voor staan.

Bij ons bevinden zich diverse bedrijven, alle met een luxe tintje 😉

– Yoyely
– Beauty Instituut Bonito
– Di-Chano Store
– Rezlano Design
– R-Style

Enkel voor bedrijven welke niet te veel ruimte nodig hebben zijn er nog enkele opties mogelijk om bij ons een plekje te bemachtigen en vanuit hier het werk te kunnen uitvoeren incl reclame.

Eventuele salon huur is ook mogelijk in overleg, bijvoorbeeld voor visagie, nagelstyling, pedicure, schoonheidsspecialistes e.d.

• Uitstekende bereikbaarheid
• Voldoende parkeergelegenheid
• Voor ieder wat wils

Gesitueerd aan de Heerlerbaan, een belangrijke verkeersader van – en naar Heerlen-Centrum, respectievelijk Kerkrade, ligt Lux 10. Het betreft een feestzaal met diverse kantoren en praktijkruimtes van in totaal circa 307 m2, gesitueerd op de begane grond.

Locatie:

Het object is centraal gelegen binnen de regio Parkstad en is op een zichtlocatie gesitueerd aan een verkeersintensieve doorgaande verbindingsweg in Heerlen-Zuid. Het Zuyderland-ziekenhuiscomplex is nabij evenals de winkelvoorzieningen bij het winkelcentrum Giessen-Bautsch. Opritten van uitvalswegen zoals de N281 richting Aken, A76 richting Eindhoven en de A79 richting Maastricht liggen op zeer korte afstand.